Logo

Spinatsalat med pære og rygeost

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

150 g skyllet frisk spinat
1 pære i tern
150 g rå blomkål i små buketter
klippet purløg

Dressing:
150 g mager rygeost
3 tsk olie
saft af ½ citron

Dup spinaten tør fx i et viskestykke og fordel den på en stor tallerken. Rør dressingen sammen, tilsæt 2 spsk vand og smag til med salt og peber.
Bland pære og blomkål i dressingen og fordel det over spinaten.
Drys med purløg.
Spis brød til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.237 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her