Logo

Squash gratin

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g squash
2 porrer
1 spsk olie
salt
peber
75 g smør
75 g hvedemel
3 dl mælk
3 æg
1 bdt dild
smør og rasp til formen

Snit squash i terninger og porrer i ringe og sautér dem i olie. Drys med salt og peber og lad det afkøle.
Bag smør og hvedemel op og tilsæt mælken. Kog dejen godt igennem og lad den afkøle.
Rør æggeblommerne i den afkølede dej ét ad gangen.
Pisk hviderne stive.
Vend grønsagerne i dejen og smag til med salt og peber.
Vend fintsnittet dild og de stive æggehvider i.
Fyld retten i en form smurt med smør og drysset med rasp og sæt den i ovnen ved 180 ° i ca. 1 time.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.034 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her