Logo

Squash-postej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g squash
300 g løg
1 spsk olivenolie
50 g hakkede hasselnødder
1 dl fuldkornshvedemel
1 spsk lime- eller citronsaft
4 æg
1 spsk hakket frisk mynte
1 tsk salt
peber

Squashen rives på den grove side af råkostjernet.
Løgene pilles og hakkes.
Løgene klares i olien et par minutter. Squashene tilsættes og svitser med.
Nødder og hvedemel røres i. Koges igennem et par minutter og tages fra varmen.
De øvrige ingredienser røres i.
Hældes i en passende form og bages ca. 50 min. ved 200°C midt i ovnen.
Tilbehør: Ristede rugbrødstrekanter og salat.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.255 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her