Logo

Squashfrittes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 mellemstor squash
Dej:
100 g hvedemel
2 ½ dl mælk
1 æg
½ tsk salt
1 tsk oregano

Squashen skæres ud i fingertykke stave.
Pandekagedejen røres sammen og squashstavene vendes heri.
1 liter hed olie eller friturefedt småkoger i en gryde, og squashstængerne kommer i frituren og koger til dejen har fået en

lysebrun farve.
De færdige squashfritters kommes på fedtsugende papir.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.020 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her