Logo

Squashpickles i æbleeddike

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 stort løg
1 ½ l. små squash
¾ dl havsalt
½ dl æbleeddike
2 ½ dl råsukker
1 tsk gurkemeje
1 tsk sennepsfrø
1 tsk sellerifrø
 
Skær løg og squash i ½ cm. tykke skiver og læg dem i en stor skål.
Bland dem godt med saltet, dæk til og lad det trække natten over.
Lad de øvrige ingredienser koge kraftigt op.
Tilsæt squash og løg, lad det koge op igen, og skru ned for varmen, hvorefter det simrer sagte i 15 minutter.
Øs den kogte pickles op i varme, sterile 1 liters glas, og hæld lagen på til 1 ½ cm. fra kanten.
Luk til og stil glassene i en gryde med kogende vand i 10 minutter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 814 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her