Logo

Ssauce til kød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

med oksefond, vineddike og citrusfrugter

1 l okse- eller kalvefond
100 g smør
1 dl hvidvinseddike
2 appelsiner
1 citron
ca. 50 g brødkrumme, ristet (eller rasp)
1-2 tsk sukker
2 tsk ingefær
2 tsk muskatblomme

Fond og smør koges op og vineddiken kommes i. Lad det koge op igen og tilsæt citrusfrugterne skåret i ganske små tern. Lad det atter koge op og tilsæt ristet, udblødt brødkrumme (eller rasp). Pisk det jævnt under kogning og smag til med sukker, ingefær og muskatblomme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.123 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?
Effektiv reklame - klik her