Logo

Stærk tomatsalsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 stor stærk chili eller 2 små
1 løg
3 tomater
1 tsk salt
 
Pil løget og skær chilien fri for stilk.
Skær tomaterne i både og blend det hele sammen.
Smag til med salt og lad den trække en times tid inden servering.
Salsaen er god til mexicansk mad, men også til en god bøf, fisk eller som tilbehør. 
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 479 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Det gode brød En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• RygeostdressingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• FlødepaprikasauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• ChokoladedessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os