Logo

Stærk tomatsalsa 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Spis den som selvstændig ret med brød eller risnudler til eller sammen med små stykker grillstegt kød. Som variation kan du hælde mere kokosmælk eller fløde i og forvandle tomatsalsaen til en herlig suppe.
 
2 hakkede salatløg
3-4 fed hvidløg
1 middelstor, rød chili
1-2 spsk revet, frisk ingefær
3 spsk olie, fx rapsolie
4 dl kokosmælk
2-3 tsk thailandsk rød karrypasta
1 spsk sukker
750 g tomater
limesaft, salt og peber brøndkarse
 
Blend løg, hvidløg, chili og ingefær.
Varm olien op, tilsæt pureen og rør rundt i et par minutter.
Tilsæt kokosmælk, karrypasta og sukker og lad salsaen simre i 5 minutter.
Smag den til med limesaft, salt og peber.
Tilsæt lidt vand eller fløde, hvis salsaen er for stærk.
Drys brøndkarse over og server den til brød eller risnudler.
Frugt bær og grønt, Sylvia Danielsson

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.494 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?





Effektiv reklame - klik her