Logo

Strandkroens kartoffelsalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kogte kartofler helst en fast gul
Hvedemel
½ løg
lidt olie/smør
mælk
eddike
sukker
 
Løget hakkes fint, fedtstoffet smeltes i en tykbundet gryde.
Løgene kommes i, skal kun lige blancheres, må ikke riste. Kom en lille smule
vand i og lad det kun lige koge.
Bag derefter saucen op som en ganske almindelig hvid sauce.
Den må gerne være lidt tyk.
Hæld en grydeskefuld eddike og 2 grydeskefuld sukker i saucen.
Smag den til med peber.
Den må gerne være LIDT skarp.
Snit de kogte afkølede kartofler.
Kan både nydes varm og kold, men bedst varm.
Server fx. til pølser eller frikadeller.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.396 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her