Logo

Stuvede græskar

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

½ kg græskar
2 dl fløde
½ spsk Maizenamel
salt og peber
muskatnød
 
Græskarret skæres ud i små stykker og koges mørt i letsaltet vand, der netop dækker.
2 dl fløde tilsættes og dernæst Maizenamel udrørt i koldt vand.
saucen koges op, til den opnår en jævn konsistens.
saucen smages til med krydderier. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.067 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her