Logo

Chokolade-mousse med mandariner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

125 g bitter chokolade
3 æg, delte
1 dl piskefløde
100 g mandariner

Bræk chokoladen i stykker. Læg den i et termål. Stil dette i en gryde med meget hedt vand, så chokoladen smelter.

Afkøl den smeltede chokolade lidt. Rør æggeblommerne i én ad gangen.

Pisk æggehviderne meget stive. Vend dem i chokoladen.

Pisk fløden til flødeskum. Bland havdelen i chokolade-moussen.

Hæld moussen op i en glasskål. Stil den meget koldt til den er stivnet.
Pynt med flødeskumstoppe og mandarinstykker.

Tips: Chokolade-moussen kan laves på blenderen.
Smeltet chokolade, æggeblommer og fløde blendes først. Derefter tilsættes æggehviderne, mens der stadig blendes.
Chokolade-moussen kan fryses.
Mandarinerne kan ombyttes med appelsintrekanter - efter smag

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.085 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her