Logo

Sukkerærter med appelsinsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 appelsiner, saften heraf
1 tsk revet appelsinskal
¼ tsk stødt allehånde
1 spsk koncentreret æblejuice
2 spsk æblecidervineddike
2 tsk arrowroot hvedemel
2 spsk vand
Salt
peber
500 g sukkerærter

saucen:
Bland appelsinsaft og skal, allerhånde, æblejuice og æblecidervineddike. Opløs arrowroot melet i vandet og hæld dette i saucen. saucen småkoger i 2 minutter og smages til med krydderier. Sukkerærterne dampes i 3 minutter. De serveres overhældt med sauce.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.071 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her