Logo

Sur/sød sauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 spsk rødvinseddike
2 spsk ananassaft (eller juice)
2 ½ dl hønsebouillon (vand + terning)
1 spsk sød chilisauce eller tomatpure
1 ½ spsk farin eller sukker
3 tsk majsstivelse

Alle ingredienser til saucen piskes sammen i en skål.
En pande med lidt fedtstof varmes op, og ingredienserne til saucen hældes derpå.
Der piskes nu i saucen indtil saucen bliver klar.
Den kan sagtens koge uden at brænde på.

Tips: Hvis der i forvejen skal steges grønsager eller kød på en pande, er det en god ide at lave saucen på denne pande. Det giver mere smag.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,8 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.590 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her