Logo

Surdej til rugbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

5 g gær (skal ligge 1-2 døgn ved stuetemperatur inden brug)
2 dl lunkent vand
100 g groft rugmel
1 tsk salt
 
Rør gæren ud i vandet. Tilsæt rugmel og salt.
Hæld den i en høj, slank beholder og lad den stå tildækket med låg eller
alufolie ved stuetemperatur, gerne lidt varmere i 48-60 timer.
Surdejen skal skifte farve til lys gylden. 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.615 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her