
Fintskårne sprøde grønsager i alle regnbuens farver og
former tilsat en nem asiatisk dressing er noget af det nemmeste og mest
aromatiske, du kan ...
#
500 g blomkål 
250 g karotter 
rød, gul og grøn peberfrugt, 2 af hver 
250 g ananas 
1 bdt. koriander 
4 spsk vegetabilsk olie 
2 dl tomatketchup 
4 spsk honning 
2 spsk riseddike 
3 spsk sojasauce 
*
 
Skyl blomkålen, dup den tør, og del den i buketter. 
Skyl karotterne, gør dem i stand, skræl dem, og skær dem i 1 cm store tern. 
Skyl peberfrugterne, dup dem tørre, udkern dem, og skær dem ud i stykker. 
Skræl ananassen, og skær dem i 1 cm store tern. 
Skyl korianderen, slyng den tør, pluk bladene af, og hak dem groft. 
Varm olien op i wokken, svits blomkålsbuketterne heri, og tag dem så op. 
Svits ligeledes karotter i tern, tilsæt stykker af peberfrugt og ananastern, og steg videre. 
Kom så atter blomkålsbuketterne i. 
Hæld tomatketchup, honning, risvin, sojasauce og 21/2 dl vand på, og lad det simre sagte. Rør hele tiden i det undervejs. 
Vend til sidst de grofthakkede korianderblade i.