Logo

Svensk Brunkål - browned cabbage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Svensk Brunkål - browned cabbage

 

1 hvitkålhode

3 spsk smør

4 spsk mørk sirup

5 dl buljong

 

Kutt kålen i tynne strimler.

Brun litt og litt i en stor og varm gryte med smør.

Tilsett sirup, salt og pepper.

Sett ovnen på 200°C.

Legg kålen i en ildfast form og hell over buljongen.

Stekes i ca. 30 minutter. Rør om av og til.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,1 (7 stemmer)
Siden er blevet set 2.186 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her