Logo

Svitset kål med shiitakesvampe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 store shiitakesvampe
ca. 600 g kål
4 tynde stilke bladselleri med blade
4 spsk olie
1 tsk sukker
1 spsk sød soyasauce
2 spsk lys soyasauce

Her er en mild ret, som kan laves med den slags kål, man har ved hånden: hvidkål, savoy- eller spidskål, kinakål etc.

* Sæt svampene i blød i rigeligt vand et par timer, gerne natten over.
* Skær først den valgte kål kvarte, derefter i ottendedelsstykker

Snit selleristilkene og bladene (gem lidt til pynt).

Skær de udblødte svampe i kvarte.
* Varm olien op i en wok.

Svits svampe, kål og bladselleri et par minutter Læg låg på.
* Rør sukker og de to slags soya ud i 2 dl vand.

Hæld det over kålen, og læg atter låget på wokken.

Lad retten simre 6-8 minutter.
* Drys med de resterende selleriblade.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.190 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her