Logo

Tabbouleh salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Tabbouleh salat

 

Den libanesiske salat tabbouleh, gør sig godt som tilbehør eller sammen med ost, gode oliven og brød. Tabbouleh er en aromatisk salat med ærter og agurk. Basis er altid bulgur, tomat, citron og olie, men det vigtigste er masser af friske urter, der giver en stærk grøn farve.

#

2 dl grov bulgur

3 dl grønsagsbouillon

200 g fine ærter

2 spsk olie

1 spsk citronsaft

salt og peber

4 tomater

½ agurk

3 forårsløg

1 drys frisk mynte

1 drys frisk koriander

*

Kog bulguren i grønsagsbouillon som anvist på pakken.

Bland bulguren med frosne ærter, olie og citronsaft og lad det stå til blandingen er helt afkølet.

Smag til med salt og peber og bland så med grofthakkede tomater, agurk i tern, snittede forårsløg og krydderurter

 


 

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 0,0 (0 stemmer)
Siden er blevet set 233 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Bulgursalat med sardinerDet er godt altid at have lidt god fiskekonserves i spisekammeret. Så kan man med få...
• Tabouleh - TabboulehEnkel og lækker opskrift på mellemøstlig tabouleh - salat med bl.a. bulgur, persille,...
• Bulgursalat med sardinerDet er godt altid at have lidt god fiskekonserves i spisekammeret. Så kan man med få...
• Æblekage, bagt En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os