
#
1 løg 
4 fed hvidløg 
100 g chorizopølse (krydret spansk pølse) 
4 spsk olivenolie 
300 g bulgur 
8 dl hønsekødsbouillon 
1 knivspids safran eller 1 tsk gurkemeje 
2 tomater 
1 rød peberfrugt 
400 g rejer med skal eller blåmuslinger 
knust peber, evt rosenpeber 
*
 
Hak løg og hvidløg fint. 
Skær pølsen i tern eller skiver. 
Steg løg, hvidløg og pølse på panden i olie. 
Kom bulguren ved, derefter bouillon og safran. 
Bring retten i kog, og lad den koge 10 minutter under låg. 
Fjern kernerne fra tomaterne, og skær dem i tern (gem saften). 
Skær peberfrugten i strimler eller tern. 
Bland rejer, tomat og peberfrugt i bulguren, og sluk for varmen. 
Lad det hvile 5 minutter under låg. 
Sigt evt. saften fra tomatkernerne over retten, og drys med knuste rosenpeberkorn.