
 
Prøv denne fyldige
salat med bulgur og en god krydret dressing. Du kan vende alle mulige grønsager
i, som det passer dig. 
Arbejdstid: 20 min.
Trækketid: 1 time (eller 10 min, se Tips) Ikke fryse-egnet (2-4 personer) 
 
#
2 dl bulgur (150 g) 
salt 
1 bdt radiser
(fintsnittet) 
1 bdt forårsløg
(fintsnittet) 
1 bdt bredbladet
persille (hakket) 
50 g sorte oliven
(halve) 
50 g ristede mandler
(hakket) 
 
Dressing: 
2 spsk tomatpuré 
2 spsk citronsaft 
2 spsk kogende vand 
3 spsk olie 
½ tsk stødt
spidskommen 
½ tsk stødt
koriander 
½ tsk stødt
allehånde 
salt og peber 
*
 
Bland bulgur med 1
tsk salt og overhæld den med ¾ liter koldt vand. 
Lad den trække 1
time og hæld den på et dørslag. 
 
Pisk dressingen
sammen og vend bulguren i. 
Tilsæt de øvrige
ingredienser og smag til med salt og peber. 
 
Tips: Har du travlt,
så overhæld bulguren med kogende vand, rør rundt og lad den trække under låg i
10 min. 
Brug også fx frisk
bælgede ærter, fintsnittet fennikel eller gulerod, agurk, tomat og peber  frugt. 
 

Forårsløg
 
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin