Logo

Burger - Cajun

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Facebook

Hvidløg, paprika og chili gør hakkebøffen stærk og krydret. Og den smager også godt med sprødt bacon!

Hvidløg, paprika og chili gør hakkebøffen stærk og krydret. Og den smager også godt med sprødt bacon!

 

4 spsk mayonnaise

1 fed hvidløg, presset

2-3 tsk limesaft.

salt og peber

500 g oksekød, hakket

2 spsk grill-barbecue-krydderiblanding

tomatskiver

rå løg

salat

4 burgerboller

A. Mayonnaise røres sammen med hvidløg og 2-3 tsk limesaft.

Der krydres med salt og peber.

 

B. Hakket oksekød røres i en skål med 2 spsk grill-barbecue-krydderiblanding.

Det formes til 4 lige store bøffer og grilles 4 minutter på begge sider på den middelvarme grill.

 

C. Bøfferne lægges sammen med tomatskiver og rå løg og lidt salat i 4 burgerboller.

Serveres med hvidløgsmayonnaisen.

 

Pr. portion: 57 g protein, 77 g fedt. 50 g kulh. = 1116 kcal - 4673 kj

Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 458 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.