Logo

Bulgurspaella med pølse og skaldyr

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Bulgurspaella med pølse og skaldyr


#

1 løg

4 fed hvidløg

100 g chorizopølse (krydret spansk pølse)

4 spsk olivenolie

300 g bulgur

8 dl hønsekødsbouillon

1 knivspids safran eller 1 tsk gurkemeje

2 tomater

1 rød peberfrugt

400 g rejer med skal eller blåmuslinger

knust peber, evt rosenpeber

*

 

Hak løg og hvidløg fint.

Skær pølsen i tern eller skiver.

Steg løg, hvidløg og pølse på panden i olie.

Kom bulguren ved, derefter bouillon og safran.

Bring retten i kog, og lad den koge 10 minutter under låg.

Fjern kernerne fra tomaterne, og skær dem i tern (gem saften).

Skær peberfrugten i strimler eller tern.

Bland rejer, tomat og peberfrugt i bulguren, og sluk for varmen.

Lad det hvile 5 minutter under låg.

Sigt evt. saften fra tomatkernerne over retten, og drys med knuste rosenpeberkorn. 


Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.973 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Tabouleh - TabboulehEnkel og lækker opskrift på mellemøstlig tabouleh - salat med bl.a. bulgur, persille,...
• Tabbouleh salatDen libanesiske salat tabbouleh, gør sig godt som tilbehør eller sammen med ost, gode...
• Bulgursalat med sardinerDet er godt altid at have lidt god fiskekonserves i spisekammeret. Så kan man med få...
• Karamelkurv med isEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os