Logo

Bulgurspaella med pølse og skaldyr

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Bulgurspaella med pølse og skaldyr


#

1 løg

4 fed hvidløg

100 g chorizopølse (krydret spansk pølse)

4 spsk olivenolie

300 g bulgur

8 dl hønsekødsbouillon

1 knivspids safran eller 1 tsk gurkemeje

2 tomater

1 rød peberfrugt

400 g rejer med skal eller blåmuslinger

knust peber, evt rosenpeber

*

 

Hak løg og hvidløg fint.

Skær pølsen i tern eller skiver.

Steg løg, hvidløg og pølse på panden i olie.

Kom bulguren ved, derefter bouillon og safran.

Bring retten i kog, og lad den koge 10 minutter under låg.

Fjern kernerne fra tomaterne, og skær dem i tern (gem saften).

Skær peberfrugten i strimler eller tern.

Bland rejer, tomat og peberfrugt i bulguren, og sluk for varmen.

Lad det hvile 5 minutter under låg.

Sigt evt. saften fra tomatkernerne over retten, og drys med knuste rosenpeberkorn. 


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.602 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?



Effektiv reklame - klik her