Logo

Timiangulerødder

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

¾ kg gulerødder
15 g smør
1 dl hvidvin el. vand
3 stk kviste frisk timian el. 1 tsk tørret.
½ tsk salt
 
Skær gulerødderne ud i stave, smelt smørret ved svag varme og vend gulerødderne i.
Tilsæt vin el. vand og timian, læg låg på  og damp gulerødderne i 6-8 minutter ved svag varme.
Smag til med salt - godt til kød, fisk.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.065 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her