Logo

Tomater med avocadosalsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 modne bøftomater

Salsa:
2 modne avocadoer
saft af ½ citron
3 forårsløg
1 rød chili
2 fed hvidløg
½ tsk stødt koriander
1 spsk . olivenolie
½ bundt purløg

Dressing:
1 spsk flormelis
½ tsk kogende vand
1 tsk citronsaft
½ tsk dijonsennep
2 spsk olivenolie
Tilbehør: brød

Skær avocadoen i små stykker og dryp med citron.
Skær forårsløg i ringe, hak chilien fint og bland ingredienserne i en skål.
Pres hvidløget og tilsæt det sammen med koriander, olie, klippet purløg,
salt og peber.
Rør avocadosalsaen godt sammen. Mos gerne avocadostykkerne lidt ud.
Til dressingen røres flormelis med kogende vand, citronsaft og sennep.
Olien tilsættes mens der piskes.

Skær tomaterne i skiver og anret dem på tallerkener sammen med
avocadosalsaen.
Hæld dressingen over tomaterne og server.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.675 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her