4 modne bøftomater 
 
Salsa: 
2 modne avocadoer 
saft af ½ citron 
3 forårsløg 
1 rød chili 
2 fed hvidløg 
½ tsk  stødt koriander 
1 spsk . olivenolie 
½ bundt purløg 
 
Dressing: 
1 spsk  flormelis 
½ tsk  kogende vand 
1 tsk  citronsaft 
½ tsk  dijonsennep 
2 spsk  olivenolie 
Tilbehør: brød 
Skær avocadoen i små stykker og dryp med citron. 
Skær forårsløg i ringe, hak chilien fint og bland ingredienserne i en skål.  
Pres hvidløget og tilsæt det sammen med koriander, olie, klippet purløg, 
salt og peber. 
Rør avocadosalsaen godt sammen. Mos gerne avocadostykkerne lidt ud. 
Til dressingen røres flormelis med kogende vand, citronsaft og sennep. 
Olien tilsættes mens der piskes. 
Skær tomaterne i skiver og anret dem på tallerkener sammen med 
avocadosalsaen. 
Hæld dressingen over tomaterne og server.