Jomfru olivenolie 
1 fed hvidløg 
1 dåse tomatpure 
1 dåse hakket tomater eller flåede tomater 
oregano 
basilikum 
salt 
peber 
vand
 
Hæld noget jomfru olivenolie i en mellem stor gryde så det dækker det 
halve af bunden, pres hvidløget i en hvidløgs presser og hæld hvidløget 
ned i olien og tænd for fuld blus. 
Når hvidløget begynder at simrer skal du hælde tomatpuren i og røre 
rundt i det, så skal du fylde tomatpure dåsen med vand og hælde vandet i 
gryden når tomatpuren begynder at boble. 
Så skal du blende de hakkede/flåede tomater og hele dem i når det 
begynder at boble igen (det er en god ide at blende dem før man går i 
gang), så skal du skrue ned til lavt blus og hælde krydderierne i ca. 1 
spsk oregano, ½ spsk basilikum, ½-1 spsk salt (afhængig af egen 
smag), ½-1 spsk peber (afhængig af egen smag), så skal du lægge 
grydelåget på og røre rundt i det hvert 10 minut i mindst 30 minutter.