Logo

Tomatstuvet aubergine

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1-2 auberginer (500 g)
1 stk løg (100 g)
1-2 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
1 ds koncentreret tomatpure (30 g)
1 ½ dl vand
2-3 spsk citronsaft
salt og peber
2 spsk hakket persille
 
Flæk auberginerne på langs og skær dem i 2 cm brede stave. Skær stavene igennem på tværs, drys salt over og lad auberginekødet trække i 15-20 minutter.
Skyl saltet af og tør med køkkenrulle el. vistestykke.
Hak løg og hvidløg fint, damp begge dele i olie til de er klare, uden at løgene bliver brune.
Tilsæt aubergine, svits auberginestavene let, tilsæt tomatpure, vand, citronsaft, salt og peber.
Læg låg på og dæmp varmen, kog retten i 15 minutter, tilsæt lidt mere vand.
Smag retten til og drys med hakket persille.
Serveres som tilbehør til kød, fjerkræ, fisk...

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 917 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her