Logo

Tomatvinaigrette

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g modne tomater
1.5 dl hvidvinseddike/æbleeddike
1 dl vand
sukker

Skær tomaterne i kvarte og skrab kernerne ud.
Skær tomat-bådene i mindre stykker.
Kom dem i en gryde, hæld vand ved, kog op, skru ned og lad tomaterne simre ind til en tyk puré.
Krydr med salt, peber og sukker.
Blend tomaterne med vineddiken eller rør simpelthen vineddiken i, hvis du foretrækker en eddike med struktur.
Justér evt. konsistensen med vand.
Tomateddiken holder minimum 8 dage i køleskab.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.249 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Skal Danmark have nye sikre atomkraftværker?
Effektiv reklame - klik her