Logo

Tranebærsauce 3

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

30 g smør
½ finthakket lille løg
2 tsk farin
¼ tsk krydderiblanding
½ tsk stødt ingefær
2 tsk revet limeskal
1 tsk balsamicoeddike
4 spsk tranebærsaft

Smørret opvarmes i en gryde. Løget tilsættes og steges i 3-4 minutter, eller indtil det er blødt. Farin, krydderi og ingefær røres i og svitses i 1 minut. Limeskal, eddike og tranebærsauce tilsættes og småkoger i 3 min. Tages af varmen og afkølels lidt.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.339 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?
Effektiv reklame - klik her