Logo

Tunsalat 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 lille ds tun i vand (ca. 140 g drænet)
1 dl surmælksprodukt naturel med højst 1,5 g fedt pr. 100 g
½ rød peberfrugt (ca. 50 g)
1 dl frosne, optøede majskerner (ca. 50 g)
1 blad kinakål (ca. 50 g)
salt
peber

Tunen hældes op i en sigte og drænes.
Tunen kommes over i en skål og surmælksproduktet tilsættes.
Peberfrugten skæres i små tern og kommes i skålen sammen med majskernerne.
Kinakålen skylles og snittes meget fint.
Kinakålen tilsættes, og tunsalaten blandes godt og smages til med salt og peber.

Servering:
Tunsalaten spises som pålæg.
Opbevares i køleskab og kan holde sig i ca. 2 dage.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.349 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad er din mening om kongehuset?
Effektiv reklame - klik her