Logo

Tunsalat med avocado og grovflutes

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 ds tun i vand
1 avocado, delt i to og skåret i både
½ icebergsalat, finthakket
½ løg, finthakket
½ citron, (saften)
1 tomat skåret i både
½ potte dild
2-3 spsk mayonnaise

Tunen blandes med løg, citronsaft, dild og mayonnaise.
Krydres med salt og peber.
Tunmosen anrettes på salat og pyntes af med avocado og tomatbåde.
Server med lun grovflûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.737 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?
Effektiv reklame - klik her