25 g  gær
3 dl  lunkent vand
2 spsk  honning
1 tsk  salt
1 stk æg
2 spsk  olie
1 dl  sesamfrø
500 g  hvedemel 
 
Pensles med: 
1 dl  yougurt naturel
1 stk æg
1 spsk  olie 
Fyld, gær, vand, honning, salt og æg samt olie i en skål og rør det med håndmikser. 
Tilsæt sesam efter 3-5 minutter. Samt det meste af melet. 
Dæk dejen til og hæv i 30 minutter. 
Slå dejen ned og del den i 12 stk der formes til flade brød, runde ca. 1 cm tykke. 
Læg dem på bagepapir, efterhæv 10 minutter. 
Pisk yougurt, æg og olie sammen. 
Tryk med fingerspidserne 10-12 fordybninger i hvert brød og fordel æggemassen på brødene med pensel.  Drys med sesamfrø. 
Sæt pladen i kold ovn midterste ribbe. 
Ovn 225° i 20 minutter. 
Varmluftovn 200° begge plader samtidig.