1 dl kærnemælk 
1 dl cremefraiche 
1 spsk valnøddeolie 
½ dl vand 
100 g grovhakkede valnøddekerner 
20 g gær 
125 g rugmel 
½ spsk ahornsirup 
300 g hvedemel 
1 sammenpisket æg 
 
Kærnemælk og crème frâiche lunes til ca. 25ºC og gæren udrøres deri. 
Dette køres sammen med rugmel, ahornsirup, valnødder og salt. 
Dejen røres/æltes sammen med hvedemel og olie. 
Dejen hæves til ca. dobbelt størrelse, stødes sammen og formes som små 
brød eller evt. som små flûtes. 
Brødet slåes op på en smurt plade, og hæves igen til dobbelt størrelse. 
Brødet ridses efter endt hævning og pensles med æggestrygelse. 
Bages i forvarmet ovn. 220ºC i ca. 40 minutter i almindelig oven og 
200ºC i ca. 35 minutter i varmluftovn.