Logo

Æble-kokoskage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

750 g æbler
ca 75 g sukker
125 g smør
75 g hvedemel
100 g sukker
100 g kokosmel

Skræl æblerne, skær dem i kvarte, fjern kernehuset og skær æblerne i bådeformede stykker.
Læg æblestykkerne i et smurt, ovnfast fad og drys dem med sukker. Hak smør og hvedemel sammen og findel det til en grynet masse.
Bland sukker og kokosmel i og fordel dejen over æblerne.
Bages på næstøverste rille i forvarmet ovn ved 200°C i ca 35 min. Serveres lun med flødeskum.
Kagen kan også tilberedes med pærer eller en blanding af æbler og
pærer.
Dryp lidt citronsaft over de skrælede pærer, det fremhæver smagen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.986 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken stærk øl smager bedst?



Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her