Logo

Æblekrabber

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
Dej:
350 g af fru Friis’s småkagedej (1/5 af portionen)

Pensling:
sammenpisket æg og vand

Fyld:
125 g sød æblemos

Pynt:
25 g tesukker

Dejen rulles ud på melstrøet bord i 1 mm’s tykkelse, skæres med klejnespore i firkanter på 6 x 6 cm og pensles med æg. Midt i hver firkant lægges 1/2 tsk æblemos. Dejen foldes over til en trekant, der pensles med æg og drysses med tesukker. Kagerne stilles på smurte plader, som sættes i forvarmet ovn.

Bages ca. 15 min. ved 185ºC.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.192 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Daddelkage 2En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Park brødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fastelavnsboller med marmeladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Chokoladeparfait med hyldebærsauceEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os