Logo

Æble-makrontærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
6 pers

4 æggehvider
25o g knuste makroner
5o g sukker
75 g hvedemel
125 g smeltet smør, afkølet
3 syrlige æbler, skrællet og skåret i tynde både
2 spsk mandelflager

Varm ovnen op til 160ºC.
Pisk æggehviderne stive, tilsæt sukkeret og pisk igen til en blank, luftig marengsmasse. Vend forsigtigt de knuste makroner, melet og det afkølede smeltede smør i marengsmassen. Vend til sidst æblebådene i blandingen.
Beklæd bunden af en springform med bagepapir og smør formens sider. Hæld marengsmassen i formen. Drys med mandelflager. Sæt tærten i den forvarmede ovn og bag den i ca. 1 time, eller til den er gennembagt og gylden.
Lad tærten køle lidt af, før formen løsnes og bagepapiret trækkes af.
Server tærten lun med koldt flødeskum.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 959 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?