Logo

Æblebachis

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 æbler
2 appelsiner
½ dl sukker
6 dl mælk
5 æg
2 spsk hvedemel
3 spsk hvidvin
2 spsk sukker
1 spsk vaniljesukker
Reven skal af ½ citron
75 g smør
Desuden: Sukker og kanel
 
Skær æblerne og appelsiner i tern.
Bland begge dele og drys sukker over.
Rør en dej af mælk, æg, hvedemel, hvidvin, sukker og vaniljesukker.
Tilsæt den revne citronskal.
Bland æble og appelsinstykkerne i dejen.
Smelt smørret på en stor pande, hæld dejen på og lad pandekagen stege til den er gylden.
Vend den og steg færdig.
Drys med sukker og kanel lige inden serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.046 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her