50 g smør 
50 g flormelis 
1 dåse ananas i ringe (ca 400 g) 
1 dåse abrikoser (ca 400 g) 
12-15 små svesker uden sten 
200 g smør 
200 g sukker 
3 æg 
275 g hvedemel 
1 tsk bagepulver 
1.5 dl ananassaft eller abrikossaft 
Smelt smørret (50 g) og hæld det i en springform eller alu-form. Fordel smørret i formen og drys mørk farin på. 
Hæld saften fra ananas og abrikoser og lad dem dryppe fri for væde i en sigte. 
Læg frugten i ét lag i formen og passende mønster. 
Abrikoserne lægges med den buede side nedad. 
Rør sukker og smør smidigt. 
Rør æggene i, ét ad gangen. 
Bland hvedemel med bagepulver og rør det i dejen sammen med saften. 
Fordel dejen over frugten. 
Bages på næstnederste rille i forvarmet ovn ved 175°C i ca 45 min. 
Afkøles til lunken i formen og vendes derefter ud på et fad.