Logo

Æblebrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

250 g knækkede hvedekerner
4 dl vand
4 dl mælk (2dl mælk + 2 dl yoghurt)
50 g gær
1 tsk salt
1250 g hvedemel
250 g revne æbler

Kom hvedekernerne i en skål hæld kogende vand over dem, lad dem stå 10 min. Kom gæren i en skål, tilsæt salt og rør til gæren bliver flydende. Riv æblerne groft og kom dem i, tilsæt mælk + yoghurt og de knækkede hvedekerner. Ælt dejen med melet. Lad dejen hæve til dobbelt str.
Form 2-3 brød og kom dem i smurte forme. Hæver 30 min. Pensles med æg og bager i ca.30 min. ved 225º.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 4.202 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvor tit spiser du oksekød til aftensmad?



Effektiv reklame - klik her