Logo

Æble-brombærkage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
125 g sukker
125 g hvedemel
2 ½ tsk bagepulver
1 æg
3 æggehvider
1 spsk majsolie
1 spsk vand
 
Fyld:
2 æbler
¾ dl rørsukker
150 g brombær
 
Tænd ovnen på 200ºC C.
Æg og æggehvider piskes godt sammen med sukkeret.
Bagepulver og hvedemel sies i dejen og dejen samles forsigtigt sammen med vand og olie.
Æblerne skrælles og skæres i tynde både.
Rørsukkeret drysses over æblerne og røres for at få det fordelt jævnt.
Kom bagepapir i en springform og hæld dejen i formen.
Fordel alle æble bådene oven på dejen så de ligger så tæt som muligt.
Hæld brombærrene over og kom kagen i den varme ovn i 35-40 min.
Når kagen er færdig afkøles den før den tages ud af formen ellers går den let i stykker.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 3.331 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• ValnøddemuffinsEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KartofelpandekagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Æbletærte med mandellågI dag skal du lave æbletærte med mandellåg til dessert. Den er bare lækker – og så med en...
• Yoghurttrifli med råsyltede bærEn frisk dessert på en varm sommeraften
Afstemning
Hvad spiser du til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Smæk insektet!