Logo

Æblebradepandekage

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
3/4 kg æbler
2-3 spsk citronsaft
350 g smør
300 g sukker
6 æg
2 tsk vaniljesukker
500 g hvedemel
1/2 tsk bagepulver
1 1/2 dl mælk

Pynt:
2-3 spsk perlesukker

Skræl æblerne og skær dem i tynde både.
Dryp dem med citronsaft.
Rør dulle og sukker godt. Æg og vaniljesukker røres i.
Pisk hviderne stive og vendes i dejen sammen med hvedemel, bagepulver og mælk.
Kom dejen i en smurt bradepande, ca. 30x40 cm.
Stik æblebådene skråt ned i dejen (det skal være tæt).
Drys med perlesukker og bag kagen på midterste rille i ca. 1 time ved 175º.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.820 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Pariserboller - Marie'sEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Fastelavnsboller med kardemomme og cremefyldEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Rabarbertærte 6En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Pavlova - New Zealand's national dessertEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os