Logo

Æblekage med kardemomme og rosiner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
¾ dl mælk
75 g smør
40 g gær
1 spsk sukker
2 tsk stødt kardemomme
1 æg
175 g hvedemel
Fyld:
50 g rosiner
150 g æbleterninger
Glasur:
30 g smør
50 g mørk farin
40 g mandelflager

Gæren smuldres i et fad, hæld mælk over, rør gæren ud.
Kom smør i sammen med sukker, kardemomme og æg.
Bland det hele godt rundt, og kom melet i, slå dejen sammen.
Bland fyldet i.
Smør en springform, og fyld dejen heri, stil kagen til hævning på et
lunt sted i ca 40 min.
Glasur: Kog smørret sam-men med farin, og tilsæt mandlerne.
Bred glasuren over kagen, der straks sættes i ovenen ved 200°C på
næstnederste rille og bages i ca 15-20 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.921 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad drikker du til din aftensmad?
Effektiv reklame - klik her