Logo

Æbleringe - Frittelle di mele

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
50 g smør
1/8 l mælk
100 g hvedemel
½ tsk bagepulver
3 æg
1 pris salt
 
Æblerne:
2 store æbler
3 spsk sukker
1 dl rødvin
olie til udbagning
 
Ekstra:
2 spsk sukker
½ tsk finthakket mynte


Smør og mælk opvarmes og hældes i skål.
Melet røres sammen med bagepulveret og blandes i mælken.
Del æggene i hvider og blommer.
Pisk blommerne sammen og bland det i dejen.
Stil dejen på køl 1 time.
I mellemtiden skrælles æblerne og kernehuset udstikkes.
Skæres i 7 mm tynde ringe, strøes med sukker og overhældes med rødvin. Lad dem trække 15 min. i marinaden.
Tag æbleringene og tør dem i køkkenrulle.
Bland sukker med finthakket mynte.
Æggehviderne piskes stive sammen med en pris salt og vendes forsigtigt i dejen.
Olien opvarmes.
Æbleringene stikkes enkeltvis med en gaffel og dyppes i den varme olie
og bages til de er gyldenbrune.
Lægges på fedtsugende papir og vendes i myntesukkeret, mens de stadig
er varme.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.565 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Skal Mette Frederiksen for en rigsret i Minksagen?

Effektiv reklame - klik her