Logo

Æbleringe - Frittelle di mele

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Dej:
50 g smør
1/8 l mælk
100 g hvedemel
1/2 tsk bagepulver
3 æg
1 pris salt
 
Æblerne:
2 store æbler
3 spsk sukker
1 dl rødvin
olie til udbagning
 
Ekstra:
2 spsk sukker
1/2 tsk finthakket mynte


Smør og mælk opvarmes og hældes i skål.
Melet røres sammen med bagepulveret og blandes i mælken.
Del æggene i hvider og blommer.
Pisk blommerne sammen og bland det i dejen.
Stil dejen på køl 1 time.
I mellemtiden skrælles æblerne og kernehuset udstikkes.
Skæres i 7 mm tynde ringe, strøes med sukker og overhældes med rødvin. Lad dem trække 15 min. i marinaden.
Tag æbleringene og tør dem i køkkenrulle.
Bland sukker med finthakket mynte.
Æggehviderne piskes stive sammen med en pris salt og vendes forsigtigt i dejen.
Olien opvarmes.
Æbleringene stikkes enkeltvis med en gaffel og dyppes i den varme olie
og bages til de er gyldenbrune.
Lægges på fedtsugende papir og vendes i myntesukkeret, mens de stadig
er varme.

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.010 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Flutes og boller med kernerHer er grove boller og flutes til både morgenmad, mellemmåltider, frokost og varm mad....
• Rugbrød med nødder 2Bag et lækkert rugbrød med hasselnødder. Bland også gerne lidt soltørrede tranebær i dejen...
• Gammeldags rundstykker En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Fennikel-pæresalat med blåskimmelostFå gode ingredienser, der tilsammen giver stor smag og prikken over i'et er den indkogte...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os