Logo

Æbleringe i beignetdej

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 æbler
1 spsk citronsaft

Beignetdej:
125 g hvedemel
1/8 tsk bagepulver
¼ tsk salt
1 tsk sukker
1 ½ dl mælk
1 æg
1 spsk olie
1 spsk øl
Olie, palmin eller raffinol til kogningen
50 g flormelis

De skyllede, skrællede æbler befries for blomst og stilk. Kernehuset bores ud. Æblerne skæres i 1 cm tykke skiver og pensles med citronsaft for ikke at blive mørke. Hvedemel, bagepulver og krydderier sigtes sammen og røres til jævning med mælken. Et sammenpisket æg, olie og øl røres i. Olien varmes til 185º Æbleringene dyppes i dejen og kommes umiddelbart efter i fedtstoffet. De koges lysebrune på begge sider, affedtes på gråt papir og serveres varme, drysset med flormelis. Hvis dejen glider af æblerne, før de kommer i fedtet, må æblerne vendes i lidt tørt hvedemel, før de dyppes i dejen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.894 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her