Logo

Æbleskiver 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

3 æg
250 g hvedemel
2 ½ dl mælk
½ pk. gær
3 tsk sukker
1 tsk salt
reven appelsinskal

1. Del æggehvide og æggeblommer i hver sin skål.
2. Pisk æggehviden til den er så stiv at du kan vende skålen uden at hviden glider ud.
3. Bland sukker, salt og gær sammen med æggeblommerne. Varm derefter mælken til den er lunken og kom den i.
4. Melet skallen blandes i, og til sidst vendes æggehviden deri.
5. Lad dejen stå og hæve i ca. 30-45 min.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.563 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Nu når nytårsaften er overstået, hvad synes du så om fyrværkeriet?


Effektiv reklame - klik her