Logo

Æbleskiver 5

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
50 Stk

250 g hvedemel
½ tsk natron
25 g sukker
4 dl kærnemælk
3 æg
50 g smør/margarine
evt. 1 tsk reven citronskal

Hvedemel, natron og sukker røres sammen til en glat masse med kærnemælken.
Æggeblommerne tilsættes sammen med det smeltede fedtstof og reven citronskal.
Hviderne piskes stive og vendes i massen.
Æbleskiverne bages i palmin eller andet fedtstof i en god varm æbleskivepande.
Hullerne fyldes ca. ⅔ op med æbleskivedej og når de er bagt på den ene side, vendes de med en gaffel eller strikkepind og bages færdig.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.493 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvem skal være statsminister ved et blåt flertal ved næste valg?


Effektiv reklame - klik her