Logo

Æbleskiver 5

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
50 Stk

250 g hvedemel
1/2 tsk natron
25 g sukker
4 dl kærnemælk
3 æg
50 g smør/margarine
evt. 1 tsk reven citronskal

Hvedemel, natron og sukker røres sammen til en glat masse med kærnemælken.
Æggeblommerne tilsættes sammen med det smeltede fedtstof og reven citronskal.
Hviderne piskes stive og vendes i massen.
Æbleskiverne bages i palmin eller andet fedtstof i en god varm æbleskivepande.
Hullerne fyldes ca. 2/3 op med æbleskivedej og når de er bagt på den ene side, vendes de med en gaffel eller strikkepind og bages færdig.
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.031 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Oles pastabrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• Det ottende vidunderEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
• PirogdejHer er opskriften på en let dej til at lave pirogger af. Indholdet kan du helt selv...
• Orange-chokoladeisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 40.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os