Logo

Æbleskiver 6

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 liter mælk
75 g gær
2 tsk salt
4 tsk sukker
500 g hvedemel
12 æg (vægtklasse 2)
200 g margarine
saft og skal af 1 citron
Fedt og margarine til stegning.     
 
Lidt af mælken lunes og gæren, salt og sukker opløses i den lune mælk. Resten af mælken blandes i.
Melet sigtes i mælkeblandingen og piskes godt.
Saft og skal af citronen og æggeblommerne blandes i.
Stilles til hævning et lunt sted i ca. ½ time.
Margarinen smeltes, æggehviderne piskes stive.
Margarinen blandes i dejen og til sidst vendes æggehviderne i.
Bages i blandet fedt og margarine.
 
Tips: Brug en stor skål til at lave dejen i, da den kommer til at fylde meget, hvis man ønsker at lave hele portionen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.830 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du spiser take-away, hvad er det så?






Effektiv reklame - klik her