Logo

Æbleskiver med smeltet hvid chokolade

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook

Æbleskiver med smeltet hvid chokolade

Tvist de klassiske æbleskiver ved at fylde dem med hvid chokolade som en behagelig overraskelse.

 

125 g hvedemel
65 g smør
2 dl mælk
2 stk æg, del blommer fra hvider
½ tsk bagepulver
50 g sukker
1 knsp kardemomme
1 knsp citronskal, revet
1 knsp salt
150 g hvid chokolade

 

Smelt smørret i en gryde, og pisk æggehviderne stive.

Rør alle ingredienserne undtagen de piskede hvider sammen.

Vend til sidst æggehviderne i lidt ad gangen.

Hak den hvide chokolade.

Steg æbleskiverne på et æbleskivejern i lidt rapsolie.

Når dejen er klar, vend æbleskiven ¾ rundt, og læg chokoladestykker ind i.

Vend nu den sidste ¼, så dejen lukker sig om chokoladen.

Servér de varme æbleskiver med flydende hvid chokolade strøet med lidt florsukker.

 

 

Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.236 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Kaffekage 3En god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Yggenyk kagerEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• KlidbrødEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Italiensk mælkeisEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os