Logo

Æblesnegle med kanel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
100 g smør eller margarine
125 g sukker
5 dl mælk
½ tsk salt
50 g gær
700-900 g hvedemel
 
Fyld:
75 g smør
65 g sukker
1 tsk kanel
2 æbler skåret i tern
 
Pynt:
1 æg
25 g hakket hasselnødder
perlesukker
 
Smelt smørret og hæld mælken i. Skal være lunken og lillefingervarm.
Smuldr gæren og hæld mælkeblandingen over.
Tilsæt salt, sukker og så meget hvedemel at dejen stadig er blød og smidig.
Hæver til dobb. størrelse. i 3 kvarter.
Ælt dejen godt igennem og lad den lige hvile et par minutter.
Rul så ud til et rektangel.
Rør smør sukker og kanel sammen og smør fyldet ud på dejen med en
dejskraber.
Fordel æblerne i tern ovenpå og rul dejen sammen til en roulade.
Skær rullen ud i tynde skiver og fordel dem på 2 bageplader.
Efterhæver i en halv time.
Pensles med æg og pyntes med hakkede nødder og perle/tesukker.
Bages ved 250ºC i ca. 8 min.
Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.528 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvilken type brændstof bruger din bil?



Effektiv reklame - klik her