Logo

Æblesnegle med kanel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
100 g smør eller margarine
125 g sukker
5 dl mælk
1/2 tsk salt
50 g gær
700-900 g hvedemel
 
Fyld:
75 g smør
65 g sukker
1 tsk kanel
2 æbler skåret i tern
 
Pynt:
1 æg
25 g hakket hasselnødder
perlesukker
 
Smelt smørret og hæld mælken i. Skal være lunken og lillefingervarm.
Smuldr gæren og hæld mælkeblandingen over.
Tilsæt salt, sukker og så meget hvedemel at dejen stadig er blød og smidig.
Hæver til dobb. størrelse. i 3 kvarter.
Ælt dejen godt igennem og lad den lige hvile et par minutter.
Rul så ud til et rektangel.
Rør smør sukker og kanel sammen og smør fyldet ud på dejen med en
dejskraber.
Fordel æblerne i tern ovenpå og rul dejen sammen til en roulade.
Skær rullen ud i tynde skiver og fordel dem på 2 bageplader.
Efterhæver i en halv time.
Pensles med æg og pyntes med hakkede nødder og perle/tesukker.
Bages ved 250ºC i ca. 8 min.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.128 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Surdej - lav din egenSurdejen kræver omsorg og opmærksomhed, men til gengæld kvitterer den med en fantastisk...
• Ingefærsmåkager, Dagnys småkager med ingefær og kanel - de er bare go'e
• Ukrainebrød2 brød. Tilberedningstid: 20-25 min. Hævetid, i alt: 1½ time. Bagetid: 40-45 min....
• TivolibuddingEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os

Smæk insektet!