Logo

Æblesnitter

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
4 æg
175 g sukker
175 g hvedemel
2 tsk bagepulver
1 dl kaffefløde
50 g smeltet smør
3-4 æbler
1 tsk kanel
2 spsk sukker

Pisk æggene grundigt med sukker.
Bland hvedemel og bagepulver og ved det i dejen skiftvis med fløde og smeltet smør. Fyld dejen i et fladt, ovnfast fad eller en lille bradepande, belagt med bagepapir.
Skær æblerne i tynde snitter uden skræl og kernehus og stik dem lidt ned i dejen.
Drys et tyndt lag kanel og sukker over.
Bages i 20-25 minutter ved 200°C til kagen er lysebrun og gennembagt.
Den afkølede kage skæres i aflange eller firkantede snitter.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 2.441 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?