Logo

Æbletærte med Calvadossauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Tip en venFacebook
1 udrullet rund plade smørdej 32 cm. i diameter
2-3 spsk valnødder
3 syrlige æbler
2 spsk sukker
2 spsk smør eller margarine
flormelis
citronmelisse

Calvados sauce:
1 dl piskefløde
3 dl kold vaniljesauce
2-3 spsk calvados

Læg smørdejspladen på bagepapir på en plade.
Pensl 1 cm. af kanten med vand og buk derefter kanten op, så den
bliver dobbelt.
Hak valnødderne groft.
Skræl æblerne og del hvert æble i 4 både.
Fjern kernehuset og skær bådene i tynde skiver.
Læg æbleskiverne i et tæt lag på smørdejen og drys med sukker.
Smelt fedtstoffet og dryp det over æblerne.
Bag tærten ved 225°C i ca. 20 minutter til dejen har fået farve og
æblerne er blevet bløde.
Pisk fløden let, bland den med vaniljesaucen og rør calvados i.
Pudr tærten med flormelis, pynt med citronmelisse og server tærten
med calvadossaucen.
Serveres afkølet men ikke kold.
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 777 gange - Se og skriv kommentarer herunder.
• Squashkage - bradepandekageEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Hurtige kærnemælksboller - bagt uden gærEr brødskuffen tom, så er her en nem opskrift til nogle hurtige boller. Varier selv med...
• Tirami su rouladeEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
• Svampesouffle med isopEn god opskrift fra madABC - tidens kogebog med over 41.000 spændende madopskrifter, og...
Afstemning
Hvad spiser ud til morgenmad?





Afstemning
Hvad spiser du til frokost?




Afstemning
Hvilken ret spiser du mest til aftensmad?








Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvilken dessert foretrækker du?



Fortæl dine venner om os