Logo

Æbletærte med Calvadossauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
1 udrullet rund plade smørdej 32 cm. i diameter
2-3 spsk valnødder
3 syrlige æbler
2 spsk sukker
2 spsk smør eller margarine
flormelis
citronmelisse

Calvados sauce:
1 dl piskefløde
3 dl kold vaniljesauce
2-3 spsk calvados

Læg smørdejspladen på bagepapir på en plade.
Pensl 1 cm. af kanten med vand og buk derefter kanten op, så den
bliver dobbelt.
Hak valnødderne groft.
Skræl æblerne og del hvert æble i 4 både.
Fjern kernehuset og skær bådene i tynde skiver.
Læg æbleskiverne i et tæt lag på smørdejen og drys med sukker.
Smelt fedtstoffet og dryp det over æblerne.
Bag tærten ved 225°C i ca. 20 minutter til dejen har fået farve og
æblerne er blevet bløde.
Pisk fløden let, bland den med vaniljesaucen og rør calvados i.
Pudr tærten med flormelis, pynt med citronmelisse og server tærten
med calvadossaucen.
Serveres afkølet men ikke kold.
Facebook
Opret din egen Kogebog Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.000 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Vi benytter cookies til at gøre din oplevelse af sitet så god som mulig. Ved at fortsætte med at bruge sitet accepterer du cookies.
Afstemning
Hvad synes du om de nye Kostråd?